Recenzii despre Alkotox

 • Radu
  Nu am vrut să fiu tratat. Dar rudele mele au insistat să încep să picur Alkotox. Am tensiune arterială, vene varicoase, dificultăți de respirație. Îmi place să beau un pahar, apoi e mai ușor. Și apoi mă doare capul și genunchii. Medicamentul a început să picure. După o săptămână s-a îmbunătățit. Când nașul meu avea o zi de nume, nu aveam chef să beau. Apoi, soția mea mi-a mărturisit că picăturile provin din beție.
  Alkotox
 • Nina
  Sora mea mi-a adus medicamente alcotox pentru a mă ajuta să nu mai beau. Nu prea am crezut, dar am început să picur, conform instrucțiunilor, de 3 ori, câte 10 picături. La început nu a observat nimic, dar după o săptămână a observat că se întorcea de la vodcă. Am câștigat mai multă forță, mă simt bine, chiar am intrat în sport.
  Alkotox
 • Vadim
  Soțul meu este alcoolic. Am încercat multe remedii, nimic nu a ajutat. Bă, mânie, vinde lucruri. Am aflat despre alcotox, picături din beție. A început să picure în el un compot, conform instrucțiunilor. După 2 săptămâni văd: o sticlă de vodcă este în dulap, pe jumătate goală. Asta nu s-a mai întâmplat de mult, știam doar că sticlele urmau să fie aruncate! Picăturile funcționează! Am comandat un alt curs.
  Alkotox
 • Sergiu
  Soția mea de drept a căzut în depresie după ce a fost concediată de la locul de muncă. Îngrijorat, speriat. Apoi, ea a avut un exces. Iubește foarte mult martini, îl cumpără tot timpul. Un medic terapeut pe care îl știu l-a sfătuit pe Alkotox. Am început imperceptibil să îi adaug picături în ceașcă. Curând a devenit mai veselă, a început să doarmă mai bine și deja nu se îndrăgostește de martini. Voi cumpăra și aceste picături.
  Alkotox
 • Valeria
  Fiul meu și cu mine avem probleme, bețiv. Fiica mea și cu mine ne plimbăm tot timpul cu vânătăi. Medicul a recomandat picăturilor de Alkotox, picurând imperceptibil într-o ceașcă de 3 ori pe zi. Am adăugat de o lună, iar fiul meu se recuperează. A devenit afectuos, adesea își cere scuze. Recent a adus o fată să se întâlnească, bine!
  Alkotox
Evaluarea utilizatorilor Alkotox
4.9
9